fbpx
Ring til os på 20 54 01 80 | kontakt@eventlageret.dk

Kom i stødet med de hysterisk morsomme stødbånd

Stødbånd, Stød armbånd, strømbånd, elektriske stødbånd, ja kært barn har mange navne. Fællesnævneren for dem alle er, at stødbånd kan give jer mange sjove timer og gode minder, I sent vil glemme.

Så uanset om I skal holde polterabend, firmafest, sommerfest, julefrokost, fødselsdag, teambuilding, herretur, dametur eller noget helt andet, bliver alting bare lidt sjovere med stødbånd.

Stødbånd, Stødarmbånd

Sådan fungerer stødbånd

Stødbånd er et justérbart bånd der både kan bruges til arme og ben og som aktiveres via en fjernbetjening. Man kan let regulere stødstyrken ved at vælge et tal mellem 1 og 100, der vises på senderne. Giver I modtageren en styrke på 1 kan de næsten intet mærke, men giver I derimod modtageren en styrke på 100 får de sig et ordentligt stød!

Se i videoen herunder, hvor sjov en fodboldkamp bliver, når spillerne bliver udstyret med stødbånd på benene. 

Forslag til sjove aktiviteter med stødbånd

Mulighederne for aktiviteter med stødbånd er uendeligt mange og det er kun fantasien der sætter grænser.
Man kan f.eks. bruge stødbånd til:
 Stød-fodbold
 Stød-håndbold
 Stød-minigolf
 Stød-badminton
 Stød-hockey (floorball)
 Stød-stafet
 Stød-madlavning
 Stød-bartending (udskænkning af drinks og cocktails)
 Stød- Beer pong 
(Klik her for at leje vores Beer Pong borde)
 M.fl.

Danmarks billigste priser på stødbånd

NYHED! – Vi har nu Danmarks billigste priser på udlejning af stødbånd hos EVENTLAGERET. Du skal nu stadig kun betale 99,95 kr. pr. stk. – eller 799,95 kr. for udlejning af 10 stk. – men har dem nu i en HEL uge, istedet for kun i 1 døgn. Dette betyder at du lejer stødbåndene fra torsdag i den uge du skal bruge dem, og altså først skal aflevere dem onsdagen efter. 

Ved leje af 1 stk. stødbånd:
DKK. 99,95,- pr. uge
Ved leje af 10 stk. stødbånd:
DKK. 799,95,- pr. uge

Afhentning eller levering af stødbånd

Hos os har I mulighed for selv at afhente jeres stødbånd, men også for at få dem leveret. Ved afhentning foregår dette i Ølstykke, og adressen vil blive udleveret på mail i ordrebekræftelsen. Ved levering vil der komme en ekstra omkostning og denne dækker naturligvis forsendelse både tur/retur.

Den perfekte løsning tilpasset jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde jeres behov, så I får en uforglemmelig dag. Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører stødbånd, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kontakt

Kunne i tænke jer at leje Stødbånd? Så er I meget velkomne til at kontakte os. I har mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular nedenfor.


Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

Bemærk: 
Alt aktivitet med stødbånd er på eget ansvar. Eventlageret står ikke til ansvar for hverken personskader eller skader på ting, ved brug af dette udstyr. Vi fraråder personer under 18 år, gravide, personer med dårligt hjerte eller andre fysiske sygdomme at bruge disse.

Følg os

Kontakt os

  • 20 54 01 80
  • Svanholm Vænge, 3650 Ølstykke
  • kontakt@eventlageret.dk