Udlejning af lyd og lys

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på lyd og lys udlejning

De har prøvet os

Lys og lydudlejning til jeres event

Lyd_og_lys_produkter

Skal I holde fest, eller et andet arrangement og leder derfor efter udlejning af lyd og lys? Så er I kommet til det rigtige sted. På denne side finder I både udlejning af Soundboks 3, aktive PA højtalere til større forsamlinger, diskolys til dansegulvet samt DJ pulte.

Når I lejer lys og lyd hos EVENTLAGERET er I altid sikret produkter i god stand og god kvalitet. Vi sørger altid for at vores udstyr spiller til perfektion. Det eneste I skal fokusere på, er at have det sjovt med jeres udstyr og have en uforglemmelig fest! 

EVENTLAGERET har stået for lyd og lysudlejning til utallige arrangementer, og vi gør gerne det samme for jer! Uanset om i skal bruge det til en privatfest, til bryllup, til fødselsdag m.m., så har vi helt sikkert det udstyr der skal til for at spille jeres gæster op!

Leje af lyd og lys med god service til Danmarks billigste priser

Ved lyd og lys udlejning hos EVENTLAGERET er I altid sikre på at blive serviceret af erfarne medarbejdere inden for branchen. Vi sikrer os at I er i gode hænder og får det rette udstyr, som passer til lige netop den fest I skal afholde. Så kan I være trygge og få en god fest uden problemer. 

Hvis det ønskes, kan vi både står for levering, opsætning, nedtagning og afhentning af jeres lyd og lys udlejning i hele København og på Sjælland.

Hvis I selv har styr på det, kan I også selv afhente og aflevere jeres lys og lyd udlejning på vores lager i Taastrup.

Husk at I altid får Danmarks billigste priser på leje af lys og lydudstyr hos EVENTLAGERET.

Personer med lyd og lys i baggrunden

Ugentlig lejepris:
800 kr. pr. stk.

Lydudlejning - Lej The New Soundboks (Soundboks 3)

Med den nye Soundboks 3 får I en batteridrevet bluetooth højtaler i god kvalitet med masser af bas for pengene! Den kan sagtens spille en fest med 50 personer op, uden problemer.

Soundboksens nye unikke design og funktioner giver jer ekstra fordele! I kan f.eks. parre jeres Soundboks 3 med en anden Soundboks 3 trådløst via bluetooth.

Når I lejer jeres Soundboks 3 er også I garanteret en lang batterilevetid på mellem 8-10 timer på max volumen og op til 40 timer på almindelig volumen. En Soundboks 3 kan anvendes udenfor og har en solid kvalitet der gør at den er bygget til at kunne tages med på farten. 

Lej en Soundboks 3 i dag og få en god aften der spiller maks, med kvalitet og høj musik!

Lydudlejning - Lej aktive kvalitets PA højtalere

Skal I spille en stor forsamling op på mere end 50 personer anbefaler vi i højeste grad vores aktive PA højtalere som udlejes i forskellige størrelser. 

Med dine PA højtalere er du sikker på at musikken når ud til alle dine gæster og alle får glæde af høj kvalitets lyd.  

Vi tilbyder lydudlejning af Yamaha PA aktive højtalere fra 8 tommer og op til 12 tommer. Alt efter hvilken størrelse I skal bruge, kan I være sikre på, at vi har størrelsen til lige netop det arrangement I skal afholde.

Yamaha er p.t. markedets mest efterspurgte PA højtalere hvis du skal have god lyd. Lej en PA Yamaha højtalere i dag og få den den bedste lyd til jeres fest!

Ugentlig lejepris:
1.100 kr. pr. sæt

Ugentlig lejepris:
fra 100 kr. pr. stk.

Lysudlejning - Lej flotte lyseffekter til festen

Skal dansegulvet til jeres fest bades i flotte farver? Så klik på knappen “Lej Lys til fest” og se alle vores flotte lyseffekter vi tilbyder til lysudlejning.

Vi har et kæmpe udvalg af lys til jeres fest, uanset om I leder efter en klassisk diskokugle, nogle vilde moving heads eller nogle helt stille og rolige PAR lamper.

Vores lysudlejning kan både benyttes den nyopstartede DJ som skal ud og spille et DJ job, samt af dem som holder festen. De er lette at benytte, så alle kan nemt sætte dem op.

Så skal I holde privatfest, bryllup, fødselsdagsfest eller noget helt fjerde? Så finder I helt sikkert noget lysudstyr som kan sætte gang i dansegulvet til jeres fest her!

Lej professionelt DJ Udstyr til Danmarks billigste priser

Vil I selv prøve kræfter af med at være DJ for en aften? Så har vi det perfekte DJ udstyr til jer! Vores DJ-pulte er udviklet og designet med de nyeste funktioner, der gør det lettere for dig at mixe. Pultene er nemme at betjene, og mixe på, især hvis I har tidligere erfaring med at spille på en DJ-pult.

Når I vil leje DJ udstyr hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for at leje enkelte produkter, men også større pakker, hvor I både lejer lys, lyd og DJ pult. 

Hold jeres næste fest med DJ udstyr fra EVENTLAGERET og sæt ild i dansegulvet!

Ugentlig lejepris:
fra 600 kr.

Hent selv eller få jeres lyd og lys udlejning leveret

Når I lejer lyd og lys hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for selv at afhente det, men også for at få det leveret. Levering inkluderer også opsætning, nedtagning og afhentning af udstyret.

Prisen for levering og afhentning af lyd og lys er 750 kr. (kun København og Sjælland)

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning til jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde alle jeres behov.

Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører leje af lyd og lys, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje lyd og lys til jeres næste arrangement? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af lyd og lys


  Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

  Lej en professionel DJ og lad os stå for det hele!

  Leder I ikke kun efter en  lys og lys udlejning? Men leder I efter en komplet løsning med både musik, lyd og lys til jeres fest? Så tilbyder vi også udlejning af professionelle DJs til jeres fest. 

  Her behøver I ikke at stå for noget som helst. Vi klarer det hele. Lige fra opsætning og musik til nedtagning og transport. Alle vores DJs har minimum 10 års erfaring, så I er altid garanteret en 100% professionel oplevelse, når I lejer en DJ hos EVENTLAGERET.

  Klik på knappen “Læs mere” og læs mere omkring hvad vores DJs kan gøre for jeres næste arrangement.

  Kontakt os

  ÅBNINGSTIDER

  Følg os