Lej Beer Pong

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på udlejning af Beer Pong

De har prøvet os

Lej Danmarks billigste Beer Pong borde

Beer_pong_bord_med_flip_cup_red_cups_og_bolde

Lej det super sjove spil, Beer Pong, til jeres næste fest!

1 Beer Pong bord, 2 bordtennisbolde og 6-10 kopper i hver ende, så er I godt kørende! Beer Pong er et must-have til jeres event, og formår at få konkurrencegenet frem i alle mennesker.

Adrenalinen pumper når I ved hjælp af bordtennisbolde skal forsøge at slå jeres modstandere i en duel og ramme ned i deres pyramideopstillede kopper. Beer Pong egner sig til alle arrangementer og events, lige fra fødselsdage og firmafester, til polterabends og bryllupper.

Selvom aktiviteten har fået navnet Beer Pong og ”beer” betyder øl på engelsk, er det selvfølgelig muligt at spille med andet flydende væske til ganen. Cider, vin, sodavand eller drinks, I vælger lige præcis det I bedst kan lide og så er I ellers klar til kamp.

Spillet kan spilles af personer i næsten alle aldre.

Lej Beer Pong - et sjovt spil der får konkurrencegenet frem I jer

Alle kan være med, når I lejer et Beer Pong bord fra EVENTLAGERET.

Med 1 eller 2 personer på hvert hold står I, i hver jeres ende af Beer Pong bordet. På bordet placeres der 6-10 kopper i begge ender, ved de optegnede cirkler, så de danner en pyramide. Vi anbefaler 1 dåse á 33 cl. fordelt i 3 kopper.

Nu skal den ene fra holdet kaste en bordtennisbold over mod modstandernes kopper og forsøge at ramme ned i. Derefter er det holdkammeratens tur og bagefter modstandernes tur.

Hvis I rammer ned i en af kopperne, skal jeres modstandere tømme og fjerne koppen og derved gælder det altså om først at få fjernet alle modstandernes kopper.

Der findes et utal af regler til Beer Pong/Øl Pong, og I vælger helt selv hvilke I spiller med. Vi har her nævnt grundreglerne for jer, men har I lyst til at blive ægte Beer Pong Champions har vi nederst på siden tilføjet alle de særlige regler, som også er en del af spillet.

Red_cups_opstillet_til_beer_pong

Danmarks billigste priser på udlejning af Beer Pong

Når I lejer Beer Pong hos EVENTLAGERET får I altid Danmarks billigste priser.

I har både mulighed får at leje Beer Pong med og uden bolde og kopper.

Dette er inkluderet, når I lejer Beer Pong med bolde og kopper:

 • 25 stk. Amerikanske Red Cups
 • 4 stk. Bordtennisbolde

Læg mærke til at lejepriserne er for en HEL UGE.

Lej Beer Pong Bord
uden bolde og kopper

Beer_Pong_Bord_m._Flip_Cup_no_background

Ugentlig lejepris:
200 kr. pr. stk.

Lej Beer Pong Bord
med bolde og kopper

Beer_pong_bord_med_flip_cup_red_cups_og_bolde

Ugentlig lejepris:
250 kr. pr. stk.

Red_cups_m_bordtennis_bolde

Tilkøb ekstra bolde og kopper til jeres udlejning af Beer Pong

 • Bordtennisbolde - 4 stk. 15 kr.
 • Red Cups (50 cl.) - 25 stk. 50 kr.

  Vælg mellem: Røde eller Blå Red Cups

Hent selv eller få jeres Beer Pong bord leveret

Når I lejer Beer Pong hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for selv at afhente udstyret på vores lager i Taastrup, men også for at det leveret. Levering inkluderer også afhentning.

Prisen for levering og afhentning er 750 kr. (kun København og Sjælland)  

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

5 gode grunde til at leje Beer Pong fra EVENTLAGERET

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på udlejning af Beer Pong

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur

Du lejer ikke kun Beer Pong 1 døgn eller 1 weekend, men 1 hel uge

Alle vores tidligere kunder har været glade og tilfredse med at leje Beer Pong hos EVENTLAGERET

Alle vores Beer Pong borde har også markeringer til det sjove spil "Flip the Cup"

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning tilpasset dit event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde alle jeres behov.

Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører Beer Pong, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje Beer Pong til jeres næste arrangement? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af Beer Pong


  Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

  Beer Pong husregler:

  I må omplacere modstandernes kopper som I vil. Altså de kopper som I selv skal ramme. Spilles der med 6 kopper har I 1 re-rack og spilles der med 10 kopper har I 2.

  Når der bounces kastes bordtennisbolden ned i bordet først, i forsøget på at ramme kopperne, i stedet for direkte mod kopperne.

  Hvis I rammer en kop når der bounces, skal modstanderne tømme koppen + 1 kop som modstanderne selv vælger. Altså 2 kopper tømmes og fjernes fra bordet.

  Når bordtennisbolden først har ramt bordet er den ”fri” og må nu slås væk af modstanderne, i forsøget på at redde deres kopper fra at blive ramt.

  Kastes der direkte mod kopperne og bordtennisbolden bouncer fra én kop til en anden og rammer ned i en kop, skal denne fjernes og tømmes + 1 kop som modstanderne selv vælger.

  Når bordtennisbolden rammer kopperne, men ryger tilbage til jeres egen halvdel af bordet, får I et roll-back. Dette er et ekstra skud hvor bordtennisbolden skal kastes bag ryggen.

  Hvis en kop væltes, skal I drikke den mængde der er blevet spildt, fra en anden genstand der ikke er med i spillet. Herefter fyldes den tomme kop op igen. Væltes der derimod en kop imens modstanderne er i gang med at kaste, anses det som en ramt kop. Denne kop fjernes og er nu ude af spillet.

  Her har I muligheden for at ”kalde” en kop, altså vælge en specifik kop inden I kaster, som I gerne vil ramme. Rammes denne kop tæller denne som ramt. Rammes en anden kop, tæller denne ikke som ramt. Er der ingen af kopperne som rammes, skal I drikke den mængde der svarer til 2 kopper, fra en genstand der ikke er med i spillet.

  Det er tilladt at distrahere modstanderne med alt hvad der kan distraheres med (arme, hænder, frontparti og bagparti) I må altså gerne dække udsynet for kopperne, så længe I ikke bliver ramt af bordtennisbolden. Rammer bordtennisbolden f.eks. jeres hænder, anses det som en ramt kop. Her skal en kop tømmes og fjernes og I vælger selv hvilken.

  Hvis en spiller fra jeres hold rammer en kop 3 runder i streg, er spilleren ”on fire”. Det betyder at spilleren får bolden tilbage igen og igen, indtil der ikke længere rammes.

  Formår I at ramme ned i samme kop med begge bordtennisbolde, skal modstanderne tømme og fjerne den ramte kop + 2 kopper som modstanderne selv vælger.

  Hvis I rammer en kop med den første bordtennisbold og modstanderne løfter koppen, uden den anden bordtennisbold er kastet, må I kaste efter denne kop, imens en af modstanderne holder den. (begge bordtennisbolde skal være kastet før at kopper må fjernes)

  Lykkedes det jer at ramme vinder I hele spillet. UANSET hvor mange kopper der måtte være tilbage.

  Spillet er nu slut, men jeres modstandere startede spillet.

  Her har I hver 1 ekstra forsøg på at fjerne flere kopper, så tabet formindskes eller så der udlignes.

  Hvis I udligner får begge hold 3 nye kopper og spillet starter forfra. Det hold som oprindeligt vandt, starter. Det første hold som fjerner modstandernes 3 nye kopper har vundet!

  Allerede eksperter?

  Er I allerede eksperter og har styr på alle reglerne? Så havde I her mulighed for, lige at få dem genopfrisket. Vi hos EVENTLAGERET har lavet et regelsæt som kan hentes som en PDF og printes ud, så I altid kan have det ved lommen til enhver begivenhed.

  Nu er I godt klædt på til at leje et af vores lækre Beer Pong borde, så I kan komme i gang med at spille!

  Kombinér Beer Pong og Stødbånd

  Det bedste fra to verdener. Prøv Beer Pong på en helt ny måde, når alle deltagere får et stødbånd på arm eller ben og skal kæmpe ekstra hårdt for deres sejr. Her er der garanti for, at både dommer og tilskuere får sig et godt grin!

  Vil I både leje stødbånd og Beer Pong til jeres kommende begivenhed? Så kontakt os og lad os sammen finde en god løsning – Vi lover jer, at I ikke finder en bedre pris andre steder!

  Kontakt os

  ÅBNINGSTIDER

  Følg os