Festudlejning

Vi tilbyder festudstyr til Danmarks billigste priser

De har prøvet os

Festudlejning i København - Festudstyr til jeres næste fest

Festudlejning_af_festudstyr

Mangler I inspiration til festudlejning, og leder I efter udlejning af festudstyr til jeres næste fest? Så er I kommet til det helt rigtige sted! Hos EVENTLAGERET tilbyder vi både udlejning af popcornmaskiner, fadølsanlæg og Slush Ice maskiner, til jeres kommende fest.

Udlejning af festudstyr kan leveres i København og på hele Sjælland. Bestil i dag og få leveret i morgen! Ønsker I at leje mere end en type udstyr, kan I blot kontakte os. Så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Vi garanterer festudstyr som vil samle festen, og sætte prikken over i’et til enhver festlig lejlighed!

Læs mere om vores festudlejning af festudstyr herunder, eller klik jer ind på et enkelt produkt, hvis I vil vide endnu mere!

Danmarks billigste priser på festudstyr med top kvalitet

Når I lejer festudstyr hos EVENTLAGERET er I altid sikret en top kvalitet og god service. Vores udstyr bliver altid lejet ud i god stand og kvalitet, med en top kundeservice. Vi har lejet ud til masser af glade kunder.

Alle vores tidligere kunder har altid været tilfredse og glade for vores service.

Hvis I lejer jeres festudstyr hos EVENTLAGERET, lejer I det i 3-4 dage. Sådan slipper I for at have travlt med, at skulle aflevere dagen efter. På den måde kan I også, hvis det ønskes, bruge det ønskede festudstyr til flere festlige lejligheder, i jeres aftalte lejeperiode. 

Vi tilbyder også som en af de eneste festudlejere i Danmark, 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Det betyder, at hvis I mod alt forventning ikke har været tilfreds med jeres oplevelse, eller at noget ikke har virke optimalt, er garanteret jeres penge tilbage. 

Hos EVENTLAGERET er glade og tilfredse kunder nemlig det vigtigste!

Fødselsdag

Lejepris: 1.000 kr. (3-4 dage)

Udlejning af festudstyr - Sluk din tørst i læskende Slush Ice

Slush Ice maskinen lejes ud året rundt, i København og hele Sjælland. Den kan både være et stort hit til børnefødselsdage, konfirmationer og bryllupper. 

Det er muligt at lave verdens mest populære Slush Ice drinks, og samle alle jeres venner og veninder til et brag af en fest.

Hvad slukker tørsten bedre end en iskold farverig Slush Ice!

Udlejning af festudstyr - Nyd iskolde fadøl

Står I og skal holde et stort arrangement eller vil I bare gerne samle jeres venner og veninder, familie eller kollegaer til en kold fadøl?

Så tilbyder vi Danmarks bedste og billigste fadølsanlæg!

Vores fadølsanlæg har 2 haner, så I har mulighed for at servere to forskellige øl, eller noget helt andet, på samme tid!

Fadølsanlægget er især et hit til 40 års fødselsdagsfester og 50 års fødselsdagsfester samt mange andre arrangementer! Det er selvfølgelig også rigtigt populært til konfirmationer og bryllupper.

Lejepris: 550 kr. (3-4 dage)

Lejepris: 700 kr. (3-4 dage)

Udlejning af festudstyr - Populær Popcornmaskine

Vores popcornmaskiner er specielt populære, hvis I står og overvejer at bestille noget festudstyr til en børnefødselsdag, 40 års fødselsdagsfest eller 50 års fødselsdagsfest.

Den er også et stort hit ved et bryllup eller konfirmation. Prøv den selv, og skab en fest der byder på en sprød og lækker snack, sammen med jeres gæster!

Hent selv eller få jeres festudstyr leveret

Når I lejer festudstyr hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for selv at afhente, men også for at få det leveret. Levering inkluderer også afhentning af udstyret.

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning tilpasset dit event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde jeres behov, så I får en uforglemmelig dag.  Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører festudlejning, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje noget af vores festudstyr? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af festudstyr


    Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

    Kontakt os

    ÅBNINGSTIDER

    Følg os