Lej Sjove Aktiviteter

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på udlejning af sjove aktiviteter

De har prøvet os

Inspiration til sjove aktiviteter

Udlejning_af_sjove_aktiviteter400x400

Står I og mangler inspiration til sjove aktiviteter til fest sammen med jeres venner eller familie? Måske leder I efter nogle sjove aktiviteter til polterabend, julefrokost eller konfirmation? Uanset hvad I skal bruge aktiviteterne til, så er I landet det rigtige sted!

På denne side finder I hele vores udvalg af sjove aktiviteter, både til unge og voksne. De fleste af vores aktiviteter kan både bruges indendørs og udendørs. 

Vi tilbyder underholdning til ethvert budget, så selvom budgettet ikke er så stort, så finder I også billig underholding til jeres fest hos EVENTLAGERET. Vi tilbyder både udlejning af stødbånd, beer pong, promillebriller eller bumper balls til Danmarks billigste priser. 

Når I lejer vores produkter kan I altid sætte gang i et festligt indslag, og skabe nogle uforglemmelige øjeblikke.

Hvis I ønsker at bestille mere end et af vores produkter, kan I blot sende os en besked, så kontakter vi jer hurtigst muligt med et godt tilbud. Vi lover jer, at I ikke finder en billigere pris andre steder!

Udlejning af sjove aktiviteter til Danmarks billigste priser

Når I lejer underholding til jeres fest hos EVENTLAGERET, er I altid sikret top service, og produkter som lejes ud i god stand. Vi har lejet sjove aktiviteter ud til masser af glade kunder. Alle vores tidligere kunder har altid været tilfredse og glade for vores service.

Når I lejer et produkt hos EVENTLAGERET, lejer I det altid i en HEL uge. Sådan slipper I for at få travlt med at aflevere det tilbage, dagen efter.

På den måde kan I også, hvis det ønskes, bruge produkterne til flere festlige lejligheder i jeres aftalte lejeperiode.

Vi tilbyder også, som en af de eneste i branchen, 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Det betyder, at hvis I mod alt forventning, ikke har været tilfredse med jeres oplevelse eller noget ikke har virket optimalt, er garanteret jeres penge tilbage. 

Hos EVENTLAGERET er glade og tilfredse kunder det vigtigste!

Sjove_aktiviteter_beer_pong_bumper_balls_stødbånd_promillebriller_400x400 2

Ugentlig lejepris:
150 kr. pr. stk.

Test balanceevnen med de sjove Promillebriller

Tag de hysterisk morsomme promillebriller på, og mærk hvordan jeres balanceevne og motorik svækkes markant. Når I tager brillerne på, vil det give jer følelsen af at være fuld, med en promille på 2 – 2,3.  

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke sjove aktiviteter I kan lave, med jeres promillebriller på!

Vi kan anbefale promillebrille fodbold- og straffeparkskonkurrence, promillebrille hockey, eller måske blot prøve at gå på en lige linje. Bestil promillebriller i dag og få en sjov oplevelse som I sent vil glemme!

EVENTLAGERET tilbyder Danmarks billigste priser på leje af Promillebriller!

Kom i stødet med de sjove Stød Armbånd

Kom i stødet med jeres venner og veninder og få en morsom dag med masser af sjove stunder. Stødbånd er en af vores helt store favoritter, og hitter specielt til polterabends, konfirmationer og julefrokoster.

Stødbåndene er lette at bruge. Så giv en masse stød til jeres venner og veninder, og læg mærke til deres sjove reaktion! Båndene har et niveau fra 1 – 100, og en rækkevidde på op til 300 meters afstand. 

Vi kan eksempelvis anbefale at spille stød fodbold eller stød hockey. Hvis I er mere til indendørs aktiviteter, kan I også prøve kræfter med stød madlavning eller stød bartending. Det er også sjovt at spille stød Beer Pong og se hvem der kan ramme flest kopper, med bordtennisboldene.

EVENTLAGERET tilbyder Danmarks billigste priser på leje af stød armbånd!

Ugentlig lejepris:
150 kr. pr. stk.

Ugentlig lejepris:
200 kr. pr. stk.

Find konkurrencegenet frem med Beer Pong

Lej vores helt nye Beer Pong borde med design i klassisk college stil. Når I lejer Beer Pong hos EVENTLAGERET, får I også det sjove spil, Flip the cup, med oveni.

I bestemmer helt selv om I vil spille Beer Pong eller Flip the cup, eller begge dele! 

Beer Pong er både let at transportere, pakke ud og spille. Lad konkurrencegenet komme på banen og inviter jeres venner og veninder til et brag af en fest med Beer Pong og Flip the cup!

Lej et Beer Pong bord i dag og udfordre dem til et spil Beer Pong, og se hvem der er bedst til at ramme bordtennis boldene ned i kopperne!

EVENTLAGERET tilbyder Danmarks billigste priser på leje af Beer Pong – både med og uden kopper og bolde!

Bump ind i hinanden med Bumper Balls

Hvis ikke I har prøvet at være indeni i en oppustet Bumper Ball, er det helt sikkert nu I skal slå til og prøve! I får ikke en bedre mulighed for at støde og hoppe ind i hinanden, uden nogen skade er sket! De er helt ufarlige og sikkerheden er i top når I lejer Bumper Balls hos EVENTLAGERET. 

Skynd jer at inviter venner og veninder til en uforglemmelig og hylende morsom oplevelse. Vi kan klart anbefale at spille Bumper Ball fodbold, eller last man standing som er en af vores top favoritter. Hvem kan stå som den sidste uden at falde?

EVENTLAGERET tilbyder Danmarks billigste priser på leje af Bumper Balls!

Ugentlig lejepris:
300 kr. pr. stk.

Ugentlig lejepris:
1.500 kr. for 6 stk.

Prøv vores ultimative Lasergame: EVOTAG

Oplev den ultimative Laser Tag oplevelse hos EVENTLAGERET! Lej Danmarks billigste Lasergame til din næste begivenhed. Udfordr dine venner med spændende game modes som Capture the Flag, Battle Royal, og Death Match.

Vores lasergame EVOTAG er som at spille almindelig Laser Tag på steroider!

Via den tilkoblede app kan du tracke dine modstandere og opgradere dine våben undervejs. EVOTAG er Laser Tag med lang rækkevidde og høj præcision. EVOTAG leverer en unik og adrenalinfyldt oplevelse. Lej vores Laser Tag udstyr i dag og få 10 laserpistoler for kun 2.000 kr. inklusive fragt, tur/retur. Gør din aktivitet mindeværdig – lej EVOTAG nu!

Hent selv eller få jeres sjove aktiviteter leveret

Når I lejer sjove aktiviteter hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for selv at afhente dem, men også for at få dem leveret. Levering inkluderer også afhentning af aktiviteterne.

Prisen for levering og afhentning er 750 kr. (kun København og Sjælland)  

Nogle af vores sjove aktivteter kan også sendes til hele Danmark via GLS. Dette gælder lige nu for stød armbånd og promillebriller. Prisen på forsendelse til nærmeste GLS pakkeshop tur/retur er 200 kr.

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Glostrup. Adressen er Farverland 5, 2600 Glostrup.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning til jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde alle jeres behov, så I altid får en uforglemmelig oplevelse, når I lejer sjove aktiviteter hos EVENTLAGERET. 

Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører nogle af vores sjove aktiviteter, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje nogle af vores sjove aktiviteter? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller ved vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på udlejning af sjove aktiviteter


    Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

    Vi tilbyder også Danmarks billigste priser på udlejning af festudstyr

    Skal I lige sætte prikken over i’et til jeres næste fest? Så kombinér jeres sjove aktivitet med noget af vores festudstyr. Vi tilbyder både udlejning af popcornmaskiner, slush ice maskiner og fadølsanlæg. Så har I både noget sjovt at lave, samt noget lækkert til ganen og maven. 

    Vi tilbyder også Danmarks billigste priser på udlejning af festudstyr. 

    Vil I både leje en sjov aktivitet og noget festudstyr til jeres kommende begivenhed? Så kontakt os og lad os sammen finde en god løsning – vi lover at I ikke finder en bedre pris andre steder!