fbpx

Beer Pong er et sjovt spil der får konkurrencegenet frem I jer

Beer pong bord

1 Beer Pong bord, 2 bordtennisbolde og 6-10 kopper i hver ende, så er I godt kørende! Beer Pong er et ”must-have” til jeres event og formår at få konkurrencegenet frem i alle mennesker. Adrenalinen pumper når I ved hjælp af bordtennisbolde skal forsøge at slå jeres modstandere i en duel og ramme ned i deres fyldte pyramideopstillede kopper. Beer Pong egner sig til alle arrangementer og events, lige fra fødselsdage og firmafester, til polterabends og bryllupper.

Selvom aktiviteten har fået navnet Beer Pong og ”beer” betyder øl på engelsk, er det selvfølgelig muligt at spille med andet flydende væske til ganen. Cider, vin, sodavand eller drinks, I vælger lige præcis det I bedst kan lide og så er I ellers klar til kamp. Spillet kan spilles af personer i næsten alle aldre.

Beer Pongs historie

Beer Pong spillets historie om hvor i verden spillet stammer fra, er lidt af et mysterium men skulle efter sigende være opstået i USA, på de amerikanske universiteter i 1950’erne. Her foregik spillet på et bordtennisbord og med bat og ikke på et Beer Pong bord med vores bare hænder, som vi kender til i dag. Beer Pong spillet har siden bredt sig til flere lande og udviklet sig til at blive en af de mest populære selskabslege i Europa, i nyere tid.

Beer Pong grundregler

Med 1 eller 2 personer på hvert hold står I, i hver jeres ende af Beer Pong bordet. På bordet placeres der 6-10 kopper i begge ender, ved de optegnede cirkler, så de danner en pyramide. Vi anbefaler 1 dåse á 33 cl. fordelt i 3 kopper. Nu skal den ene fra holdet kaste en bordtennisbold over mod modstandernes kopper og forsøge at ramme ned i. Derefter er det holdkammeratens tur og bagefter modstandernes tur. Hvis I rammer ned i en af kopperne, skal jeres modstandere tømme og fjerne koppen og derved gælder det altså om først at få fjernet alle modstandernes kopper.

Der findes et utal af regler til Beer Pong/Øl Pong, og I vælger helt selv hvilke I spiller med. Vi har nævnt grundreglerne for jer, men har I lyst til at blive ægte Beer Pong Champions har vi nedenfor tilføjet alle de særlige regler, som også er en del af spillet.

Beer Pong husregler

Re-rack:
I må omplacere modstandernes kopper som I vil. Altså de kopper som I selv skal ramme. Spilles der med 6 kopper har I 1 re-rack og spilles der med 10 kopper har I 2.

Bounce:
Når der bounces kastes bordtennisbolden ned i bordet først, i forsøget på at ramme kopperne, i stedet for direkte mod kopperne. Hvis I rammer en kop når der bounces skal modstanderne tømme koppen + 1 kop som modstanderne selv vælger. Altså 2 kopper tømmes og fjernes fra bordet. Når bordtennisbolden først har ramt bordet er den ”fri” og må nu slås væk af modstanderne, i forsøget på at redde deres kopper fra at blive ramt. Kastes der direkte mod kopperne og bordtennisbolden bouncer fra én kop til en anden og rammer ned i en kop, skal denne fjernes og tømmes + 1 kop som modstanderne selv vælger.

Roll-back:
Når bordtennisbolden rammer kopperne, men ryger tilbage til jeres egen halvdel af bordet får I et roll-back. Dette er et ekstra skud hvor bordtennisbolden skal kastes bag ryggen.

”Spill it – Fill it”
Hvis en kop væltes skal I drikke den mængde der er blevet spildt, fra en anden genstand der ikke er med i spillet. Herefter fyldes den tomme kop op igen. Væltes der derimod en kop imens modstanderne er i gang med at kaste, anses det som en ramt kop. Denne kop fjernes og er nu ude af spillet.

”Calling it”
Her har I muligheden for at ”kalde” en kop, altså vælge en specifik kop inden I kaster, som I gerne vil ramme. Rammes denne kop tæller denne som ramt. Rammes en anden kop, tæller denne ikke som ramt. Er der ingen af kopperne som rammes, skal I drikke den mængde der svarer til 2 kopper, fra en genstand der ikke er med i spillet.

Psych!
Det er tilladt at distrahere modstanderne med alt hvad der kan distraheres med (arme, hænder, frontparti og bagparti) I må altså gerne dække udsynet for kopperne, så længe I ikke bliver ramt af bordtennisbolden. Rammer bordtennisbolden f.eks. jeres hænder, anses det som en ramt kop. Her skal en kop tømmes og fjernes og I vælger selv hvilken.

”On fire”
Hvis en fra jeres hold rammer en kop 3 runder i streg er han/hun ”on fire”. Det betyder at han/hun får bolden tilbage igen og igen, indtil der ikke længere rammes.

Twin Balls”
Formår I at ramme ned i samme kop med begge bordtennisbolde, skal modstanderne altså tømme og fjerne den ramte kop + 2 kopper som modstanderne selv vælger.

”Sniper shot”
Hvis I rammer en kop med den første bordtennisbold og modstanderne løfter koppen, uden anden bordtennisbold er kastet, må I kaste efter den kop imens ens af modstanderne holder den. (begge bordtennisbolde skal være kastet før at kopper må fjernes) Lykkedes det jer at ramme vinder I hele spillet. UANSET hvor mange kopper der måtte være tilbage.

”Last chance”
Spillet er nu slut, men jeres modstandere startede spillet. Her har I hver 1 ekstra forsøg på at fjerne flere kopper, så tabet formindskes eller så der udlignes. Hvis I udligner får begge hold 3 nye kopper og spillet starter forfra. Det hold som oprindeligt vandt, starter. Det første hold som fjerner modstandernes 3 nye kopper har vundet!

Allerede eksperter?

Er I allerede eksperter og har styr på alle reglerne? Så havde I her mulighed for, lige at få dem genopfrisket. Vi hos EVENTLAGERET har lavet et regelsæt som kan hentes som en PDF og printes ud, så I altid kan have det ved lommen til enhver begivenhed.

Nu er I godt klædt på til at leje et af vores lækre borde, så I kan komme i gang med at spille!

Danmarks billigste priser på Beer Pong

Ved leje af 1 stk. Beer Pong bord u. bordtennisbolde og kopper pr. uge
DKK. 149,95,-

Hvis ikke I selv har bordtennisbolde og kopper, er der naturligvis mulighed for at kunne købe det med til bordet. I nedenstående tilbud er bordtennisbolde og kopper inkluderet i prisen.

Ved leje af 1 stk. Beer Pong bord m. 4 bordtennisbolde og 25 Red Cups pr. uge
DKK. 199,95,-

Afhentning eller levering af Beer Pong

Vi kan levere Beer Pong til jer, men I har også mulighed for selv at hente det. Leveringsprisen er 10 kr. pr. km. fra Ølstykke (min. 50 kr.) Vi leverer dog kun i København og på Sjælland. Vil I afhente Beer Pong, foregår dette i Ølstykke og adressen vil blive udleveret på mail i ordrebekræftelsen.

Kombinér Beer Pong og Stødbånd

Det bedste fra to verdener. Prøv Beer Pong på en helt ny måde, når alle deltagere får et stødbånd på arm eller ben og skal kæmpe ekstra hårdt for deres sejr. Her er der garanti for at både dommer og tilskuere får sig et godt grin! 
(Klik her for at leje vores stødbånd)

Kontakt

Kunne I tænke jer at leje Beer Pong? Så er I meget velkomne til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular nedenfor.


Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

Følg os

Kontakt os