fbpx

Mangler du det optimale lydudstyr til den store fødselsdagsfest, den udendørs havefest, festivalen eller en helt fjerde festlig anledning? Du behøver heldigvis ikke investere alle dine hårdt opsparede penge i nyt anlæg. Lej en Soundboks – eller rettere den splinternye Soundboks 3 – lige her på siden, og få maksimal lyd, volumen og værdi for pengene.

Hos EVENTLAGERET er vi specialiseret i leje af lyd og lys til enhver fest og anledning. Vi tilbyder Soundboks-leje til nogle af landets absolut mest favorable og konkurrencedygtige lavpriser, hvor alle kan være med – uafhængigt af pengepungens tykkelse. Vores udlejning af Soundboks henvender sig til dig, der er bosat i København eller et andet sted på Sjælland, og som har brug for simple, pålidelige og serviceorienterede lejevilkår. Læs mere om, hvordan vores udlejning af Soundboks fungerer nedenfor på siden, og bestil online allerede i dag.

The New Soundboks – batteridrevet Bluetooth-højtaler med suveræn lydkvalitet

Er du på udkig efter en musikløsning til årets store fest, men har du ikke råd til hverken et live-band eller nyt lydudstyr? Bare rolig – hjælpen er nær. Lej Soundboks lige her på siden, og giv dig selv og dine gæster timevis af kvalitetssikre lydoplevelser i decideret verdensklasse.

Soundboks er blandt de mest førende og anerkendte højtaler-brands på markedet, og de har efterhånden årelang erfaring med at levere avancerede og smartteknologiske Bluetooth-højtalere, der er ud over det sædvanlige. Og her er The New Soundboks (generation 3) bestemt ingen undtagelse. Tværtimod!

Denne Soundboks garanterer dig suveræn lydkvalitet og ultraskarpe lydoplevelser på stribe, og den kraftige højtaler kan spille selv den største fest op – indendørs såvel som udendørs. Soundboks er udviklet til festivalbrug, hvilket betyder, at den er både hårdfør, modstandsdygtig og slidstærk. Og med dens smarte, batteridrevne og transportable design kan du således nemt tage den med dig overalt og bruge den i alle sammenhænge.

Se her en video af hvordan The New Soundboks fungerer:

Med Soundboks som anlæg til festen får du blandt andet:

 • Trådløs afspilning af din yndlingsmusik via smart Bluetooth-teknologi
 • Op til 40 timers uafbrudt lydafspilning 
 • Lydtryk på 126 dB for optimal lydstyrke
 • Mulighed for tilslutning af mikrofon, instrumenter, DJ-mixer eller lignende udstyr
 • Trådløs parring med op til fire andre Soundboks 3
 • Praktisk og brugervenlig højttaler, der tåler alle slags vejrforhold.

Kort sagt: Lej Soundboks hos EVENTLAGERET, og få kickstartet festlighederne på bedste vis – med kvalitetslyd i topklasse.

Lej Soundboks efter nøjagtig dine behov og ønsker

Men hvorfor er EVENTLAGERET den bedste løsning til leje af Soundboks? Jo, det er der såmænd rigtig mange gode grunde til. For det første er vi stolte af at kunne kalde os blandt de billigste på markedet, når det kommer til Soundboks-udlejning. I vores optik skal det ikke koste en bondegård at spille op til dans og musik med kvalitetslyd, og derfor er vores lejepriser skruet helt i bund, så du kan få råd til at finansiere alt det andet sjove til festen.

For det andet tilbyder vi dig optimal kundeservice, og vi gør det supernemt og simpelt for dig at leje en Soundboks. Vores servicebetingelser er pålidelige og til at stole på, og du kan således trygt bestille online. Hos EVENTLAGERET er en aftale nemlig en aftale – og den løber vi ikke fra.

For det tredje skræddersyer vi vores udlejning af Soundboks nøjagtig efter dine behov i form af fleksible pakkeløsninger. Uanset hvorvidt du har brug for Soundboks-leje i én eller flere hverdage, en hel weekend eller en fuld uges tid, er vi leveringsdygtige med en tilpasset løsning.

Danmarks billigste leje af Soundboks og tilbehør – til hverdag og fest

Vores tilbud på leje af The New Soundboks er yderst prisvenlige og varierer, afhængigt af hvornår og hvor længe du ønsker at bruge den.

Lej en Soundboks – prisliste:

 • 399,95,- for leje af Soundboks i en weekend (torsdag-søndag)
 • 349,95,- for leje af Soundboks (mandag-torsdag)
 • 699,95,- for leje af Soundboks i en uge.

Lige meget hvilken af ovenstående løsninger du måtte gå med, er følgende dele inkluderet i prisen:

 • 1 x The New Soundboks det drejer sig om
 • 1 x genopladeligt batteri
 • 1 x oplader/strømforsyning for effektiv og nem opladning.

Foruden disse tilbyder vi også leje af andet ekstraudstyr, der kan sikre den optimale musik- og afspilningsoplevelse til festen. For en favorabel merpris kan du leje:

 • 1 x ekstra batteri med op til 40 timers batteritid (49,95,-)
 • 1 x backpack til Soundboks (49,95,-)
 • 1 x stativ til at holde Soundboks (49,95,-).

Vi gør opmærksom på, at der ikke skal betales depositum ved leje af Soundboks hos os. Du skal således udelukkende forholde dig til de priser, som du kan se ovenfor. Nemt, billigt og sikkert.

Afhentning eller levering af Soundboks på dine præmisser

Hos EVENTLAGERET går vi ekstremt meget op i at levere den bedste kundeservice. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder dig levering direkte til din hjemmeadresse, såfremt du bor i København eller på resten af Sjælland. Vi leverer til dig for 500,-, så du slet ikke skal tænke på noget – udover at få den bedst tænkelige fest.

Vil du omvendt hellere afhente din Soundboks, har du selvfølgelig også mulighed for dette. Du kan efter aftale med os afhente den på adressen Svanholm Vænge 49, 3650 Ølstykke. Vi gør opmærksom på, at der ved levering pålægges ekstra omkostning til dækning ved forsendelse både tur/retur.

Så skal vi hjælpe dig med at sikre, at musikken bogstaveligt talt spiller optimalt til din kommende fest? Lej Soundboks lige her på siden ved at udfylde nedenstående kontaktformular, eller kontakt os direkte pr. telefon 20 54 01 80 eller e-mail kontakt@eventlageret.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

Følg os

Kontakt os