Lej Laser Tag

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på udlejning af laser tag udstyr

De har prøvet os

Laser tag udlejning - Lej EVOTAG til Danmarks Billigste pris

evotagger_and_iphone_2.0_1280x820

Laser tag er gået viralt, og et nyt udvidet koncept af dette hedder EVOTAG. EVOTAG har fået rigtig stor opmærksomhed blandt unge og voksne, og siges at være det sjoveste og mest foretrukne Lasergame der findes derude. 

Med EVOTAG træder du ind i en verden fuld af spænding, udfordringer og strategi. Vi garanterer at denne udvidede form for Laser tag kan tilbyde en helt ny dimension af ultimativ oplevelse, hvor sjov og aktivitet går hånd i hånd. EVOTAG tilbyder flere forskellige typer af game modes, der er nemme at prøve og forstå. Uanset om det er til børnefødselsdagen, teambuilding arrangementet eller en sjov polterabend, er spillet udviklet til at alle kan være med.

Spil Lasergamet EVOTAG hvor du vil og hvornår du vil!

Du kan spille EVOTAG alle steder, men vi anbefaler at spille dit lasergame udendørs. Derudover vil det være en god ide, at finde et sted med meget plads og masser af gemmesteder. Dette er med til at forbedre oplevelsen, og gøre det sjovere for dig og dine holdkammerater.

Når du lejer EVOTAG udstyr hos EVENTLAGERET, får du selv rådighed over alt laser tag udstyret i hele lejeperioden. Det vil altså sige, at I selv vælger om I vil spille i 2 timer eller om I vil spille i 24 timer.

Når du har bestilt dit ønskede udstyr, får du det tilsendt til din nærmeste pakkeshop og du kan spille EVOTAG ubegrænset indenfor hele lejeperioden, uden begrænsninger.

Børn der spiller Evotag

Danmarks billigste priser på EVOTAG udlejning

Når I lejer EVOTAG udstyr hos EVENTLAGERET får I altid Danmarks billigste priser.

Ved EVOTAG udlejning hos EVENTLAGERET er følgende altid inkluderet, enten i 6 stk. eller 10 stk.:

 • EVOtaggers
 • Smartphone wristbands
 • Holdarmbånd (50% blå & 50% grønne)
 • 3 stk. Powerbanks med kabler (USB-C, USB-micro & Lightning)
 • Flightcase med speciallavet skum
 • Fri fragt til pakkeshop (tur/retur)

Lej EVOTAG
6 stk.

EVOTAG-6-stk.-åben-kasse

Lejepris 3-4 dage:
1.500 kr.

Lej EVOTAG
10 stk.

EVOTAG-10-stk.-åben-kasse

Lejepris 3-4 dage:
2.000 kr.

Hvad er EVOTAG?

Gå i krig imod hinanden og se hvem der overlever krigszonen. Med EVOTAG har du en app tilkoblet til din laserpistol, hvor du aktivt bliver tracket via GPS. På den måde indgår alle i samme spil, og du kan nemt finde dine med- og modspillere i samme verden.

Slip for at sidde derhjemme med din controller, og tag i stedet ud med dine venner og fuldfør missioner sammen. Der er mulighed for at spille hvor som helst I gerne vil. Sørg altid for der er plads til at løbe og bevæge jer på.

EVOTAG_App_Overlay

Se i videoen herunder, hvordan Thomas fra EVOTAG viser og forklarer hvordan EVOTAG skal spilles.

Afspil video om Thumbnail_EVOTAG_sådan_gør_du_trin_for_trin

Hvordan spiller man EVOTAG?

 1. Hent EVOTAG-appen på din smartphone:
  – Åbn App Store på din iPhone eller Google Play Center på din Android-telefon.
  – Søg efter “EVOTAG” og klik på installationsknappen for at downloade appen.

 2. Tilslut din laser tagger/pistol:
  – Åbn EVOTAG-appen på din mobil.
  – Følg trinene i appen for at parre din laser tagger/pistol med din smartphone via Bluetooth.
  – Sørg for at fastgøre din smartphone sikkert på armen ved hjælp af den medfølgende beholder, inden du går i gang.

 3. Start spillet:
  – Når din laser tagger er tilsluttet, er du klar til at spille.
  – Åbn appen og vælg den ønskede game mode, som du gerne vil spille.
  – Grib din laserpistol og vær klar til action.

Ofte stillede spørgsmål omkring Lasergamet EVOTAG:

Der er ingen aldersbegræsning på, hvem der kan spille lasergamet EVOTAG. Vi anbefaler dog, at man er minimum 10 år gammel, da man i denne alder har lettere ved at forstå spillet.

Vores kunder spænder dog vidt forskelligt i både aldersgrupper og typer. EVOTAG er både populære til børnefødselsdage, blå mandag, polterabender, temabuilding arrangementer osv.

Med EVOTAG kan du spille forskellige game modes, alt efter hvilken udfordring du gerne vil have med dit team. Du kan vælge at I skal blive indenfor en bestemt radius på kortet, der efter tiden vil blive mindre og mindre. Det gælder om at blive indenfor cirklen og overleve med dine medspillere. Den sidste, der står tilbage indenfor cirklens radius, har vundet. 

Vores game modes er bl.a. kendte fra spillene Call of Duty, Counter Strike og Fortnite. Du kan se de forskellige game modes vi tilbyder via EVOTAG app’en her: 

🏁 Capture the Flag 
🪖 Battle Royale
☠️ Death Match
🏰 Domination
🏆 Competitive
🏃 Practice

Din lejeperiode er i 3-4 dage! F.eks. mandag-torsdag eller torsdag-mandag.

Det betyder, at du og dine venner kan dykke ned i EVOTAG-verdenen og nyde ubegrænset spil og sjov i løbet af hele lejeperioden.

Når du lejer lasergame-udstyr fra EVENTLAGERET, får du derfor friheden til selv at vælge, hvor længe du vil spille EVOTAG. Uanset om det blot er et par timer eller en hel weekend. Det er helt op til dig og dit hold.

Når du har bestilt dit udstyr, bliver det leveret til din nærmeste pakkeshop. Du og dine venner kan så ubegrænset udforske EVOTAG-verdenen inden for hele lejeperioden, uden nogen begrænsninger.

I EVOTAG får du undervejs i spillet mange forskellige våben og udstyr at vælge imellem. Du starter med et bestemt beløb af coins som du kan købe for inde i spillet. Undervejs eftersom I klarer flere udfordringer, kan du sammen med dine holdkammerater opnå flere coins, og opgradere/købe bedre våben. Jo bedre våben, desto mere skade gør I på jeres modstandere. Prøv spillet i dag og gå selv på opdagelse med alle de spændende muligheder der findes!

Du kan næsten spille EVOTAG overalt! Vi anbefaler dog kraftigt at vælge udendørs lokationer for at maksimere din oplevelse. Find et sted med rigeligt plads og masser af gemmesteder for at gøre spillet endnu sjovere for dig og dine holdkammerater.

Skoven, parken, skolegården eller endda din egen baghave kan blive forvandlet til din personlige krigszone.

Så tag dine venner med ud, vælg din foretrukne lokation, og gå på opdagelse i en verden fyldt med spænding, strategi og masser af sjov!

EVOTAG = Professionel Laser tag teknologi med lang rækkevidde – Prøv en helt ny og forandret high-end laser tag teknologi, med lang rækkevidde på op til 100 meter, og super høj præcision og hit detection. EVOTAG er for dig som gerne vil opleve exceptionel laser tag, og have en unik oplevelse for livet.

EVOtaggeren har ikke brug for hverken veste eller pandebånd med hit sensors. Den “skyder” nemlig med infrarødt lys, på samme måde som din fjernbetjening, og er derfor også 100% sikker uden behov for beskyttelsesbriller.

🎯 Rækkevidde op til 100 meter.
🔍 Høj præcision – ram indenfor 1 meter.
🔄 360 graders hit detection.
🎯 Præcis sigte via red dot sight.
Op til 50 timers spilletid.
👓 100% sikkert uden behov for beskyttelsesbriller.
🚷 Ingen behov for veste eller pandebånd med hit sensors

Hent selv eller få jeres EVOTAG udstyr tilsendt

Når I lejer laser tag udstyr hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for selv at afhente det på vores lager i Taastrup, men også for at dem tilsendt til nærmeste pakkeshop. Forsendelsen inkludere også en gratis returlabel.

Prisen for forsendelse tur/retur til nærmeste pakkeshop er inkluderet i lejeprisen.

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning til jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde alle jeres behov.

Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører leje af laser tag, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje EVOTAG til jeres næste arrangement? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af Lasergamet EVOTAG


  Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

  Kontakt os

  ÅBNINGSTIDER

  Følg os