Lej Promillebriller

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på udlejning af Promillebriller

De har prøvet os

Få et godt grin til jeres næste arrangement - Lej de sjove Promillebriller!

1_stk.promillebrille_400x400

Promillebriller er en slags skibrille, som indeholder speciallavet glas, der gør at I ser dobbelt, når I har dem på. Promillebrillen påvirker jeres balancegang og dybdeforståelse.

Når I har promillebrillerne på, vil det føles som om, at I har en promille på 2-2,3.

Med promillebriller kan I altså genskabe følelsen og oplevelsen af at være stang bacardi – også selvom I ikke er det!

Promillebrillerne kan bruges til alverdens sjove aktiviteter. Hvad I vil bruge dem til, er op til jeres egen fantasi. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser for hvad I kan lave med promillebriller på!

Skal I holde polterabend eller et andet sjovt arrangement indendørs eller udendørs? Så har vi løsningen til hvordan I kan få det bedste ud af jeres arrangement lige her! 

Udlejning af Promillebriller i god kvalitet til Danmarks billigste pris

Vores promillebriller er lavet af et utroligt blødt materiale, der gør at de er virkelig behagelige at have på. De har også en skumkant langs brillen, der gør at de ikke generer jeres hud.

Mange andre promillebriller har ikke har disse fordele, og kan derfor gøre ondt at have på i længere tid. Dette er I sikre på ikke sker, med vores promillebriller.

Med Danmarks billigste og sjoveste promillebriller, er I garanteret en uforglemmelig dag, hvor I mister jeres balanceevne og motorik, og hvor I kommer til at se dobbelt. Det er sjovt at prøve promillebriller – Også uden at være fuld.

Lej promillebriller billigt i dag og få et godt grin til jeres næste arrangement.

Kvinde_med_promillebriller_på_400x400

Danmarks billigste priser på leje af Promillebriller

Når I lejer promillebriller hos EVENTLAGERET får I altid Danmarks billigste priser.

Ved udlejning af promillebriller er følgende altid inkluderet:

 • Det lejede antal promillebriller
 • Kuffert til transport af brillerne
 • Brillerens og microfiber klud
 • Vejledning til promillebrillerne

Læg mærke til at lejepriserne er for en HEL UGE.

Lej Promillebriller
1-9 stk.

1_stk.promillebrille_400x400

Ugentlig lejepris:
150 kr. pr. stk.

Lej Promillebriller
10 stk.

Promillebriller_10_stk._400x400

Ugentlig lejepris:
1.000 kr. pr. sæt

Prøv disse sjove aktiviteter med Promillebriller

Vi har herunder samlet de mest populære aktiviteter hos vores kunder, som tidligere har lejet promillebriller. Husk at det kun er jeres egen fantasi som sætter grænserne for hvad I kan lave, når først I har iført jer promillebrillen.

Når I spiller fodbold med promillebriller, gør I kampen lidt sjovere. Både for jer selv, men også for tilskuerne. Med promillebrillerne bliver det meget sværere at ramme bolden og fokusere!

Det er altid en sjov oplevelse at se hvordan fodboldkampen udvikler sig, når spillerne bliver iført en promillebrille. De spillere som normalt plejer at dominere fodboldbanen får pludselig lidt svære ved at lege Messi eller Ronaldo.

I kan selvfølgelig også blot nøjes med en god gammeldags straffesparkskonkurrence. Her er det sjovt at se hvem der kan ramme inden for målrammen.

Løb efter hockeybolden, og se om det lykkedes at få et eneste mål, når I har de super sjove promillebriller på!

I kan både vælge at spille almindelig hockey eller ishockey. Begge aktiviteter er super sjove, når først I har fået et promillebriller på.

Se hvem der er bedst til at gå lige på en linje uden at falde! Selvfølgelig iført promillebrille, det skal jo ikke være let! Det er utroligt sjovt og svært, og hvis I kan klare udfordringen uden at falde, kan I være meget stolte af jer selv.

Leg den klassiske fangeleg vi alle kender fra da vi var helt små.

I bestemmer selv, om I vil spille med at skifte “fanger” hver gang en person bliver fanget, eller om I spiller med, at alle skal fanges før der findes en ny fanger.

Det er selvfølgelig ikke kun fangeren der skal have en promillebrille på. Det skal alle deltagerne.

Hent selv eller få jeres Promillebriller leveret

Når I lejer promillebriller hos EVENTLAGERET, har I både mulighed for selv at afhente dem på vores lager i Taastrup, men også for at dem tilsendt til jeres nærmeste GLS-pakkehop.

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

Skal brillerne sendes via GLS, koster det 200 kr. og dette beløb dækker naturligvis både forsendelse tur/retur.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning til jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os for at opfylde alle jeres behov.

Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører leje af promillebriller, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje promillebriller til jeres næste arrangement? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af Promillebriller


  Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

  Kombinér Promillebriller med Stødbånd

  Det bedste fra to verdener. Ifør jer jeres promillebrille på en helt ny måde. Det bliver ekstra sjovt, når alle deltagere også får et stødbånd på arm eller ben og skal kæmpe ekstra hårdt for deres sejr.

  Her er der garanti for, at både dommer og tilskuere får sig et godt grin!

  Vil I gerne i stødet samtidig med at I føler jer fulde? Så kan en kombination af stødbånd og promillebriller være en rigtig sjov idé. 

  Der er utallige af sjove lege og aktiviteter som kan sætte gang i festen!

  Prøv også - Beer Pong med Promillebriller på!

  Skal I holde fest, og vil I have det maksimale ud af jeres oplevelse med promillebriller? Så anbefaler vi, at I bestiller et Beer Pong bord ved siden af.

  Tag promillebrillen på og se om I kan kaste bordtennisbolden ned i kopperne. Pas på med at ramme for mange kopper, I skulle jo nødigt blive for fulde, når nu I har en promille på 2 i forvejen…

  Vil I også leje et Beer Pong bord? Så tilbyder vi også Danmarks billigste priser på udlejning af Beer Pong, endda med et ekstra spil til, nemlig flip the cup! Bestil her og få en super fed aften!

  Kontakt os

  ÅBNINGSTIDER

  Følg os