Lej Soundboks

Vi Tilbyder Danmarks Billigste Priser På Udlejning Af The New Soundboks

De har prøvet os

Soundboks udlejning - Lej Soundbox 3 til Danmarks Billigste priser

The_new_soundboks_3

Mangler I det optimale lydudstyr til den store fødselsdagsfest, den udendørs havefest, festivalen eller en helt fjerde festlig anledning?

Så behøver I heldigvis ikke investere alle jeres hårdt opsparede penge i et nyt anlæg. Lej en Soundboks – eller rettere den splinternye Soundboks 3 – lige her på siden, og få maksimal lyd, volumen og værdi for pengene.

Hos EVENTLAGERET er vi specialiseret i leje af lyd og lys til enhver fest og anledning. Vi tilbyder Soundboks leje til nogle af landets absolut mest favorable og konkurrencedygtige lavpriser, hvor alle kan være med – uafhængigt af pengepungens tykkelse.

Vi har faktisk Danmarks billigste priser på udlejning af Soundboks 3.

Vores udlejning af Soundboks 3 henvender sig til dig, der er bosat i København eller et andet sted på Sjælland, og som har brug for simple, pålidelige og serviceorienterede lejevilkår. Læs mere om, hvordan vores Soundboks udlejning fungerer nedenfor på siden, og bestil online allerede i dag.

Lej en Soundboks 3 - nøjagtig efter jeres behov og ønsker

Men hvorfor er EVENTLAGERET den bedste løsning til leje af Soundboks? Jo, det er der såmænd rigtig mange gode grunde til. For det første er vi stolte af at kunne kalde os de billigste på markedet, når det kommer til Soundboks udlejning.

I vores optik skal det ikke koste en bondegård at spille op til dans og musik med kvalitetslyd, og derfor er vores lejepriser skruet helt i bund, så I også har råd til at finansiere alt det andet sjove til festen.

For det andet tilbyder vi jer optimal kundeservice, og vi gør det supernemt og simpelt for jer at leje en Soundbox 3. Vores servicebetingelser er pålidelige og til at stole på, og du kan således trygt bestille online. Hos EVENTLAGERET er en aftale nemlig en aftale – og den løber vi ikke fra.

For det tredje skræddersyer vi vores udlejning af Soundboks nøjagtig efter dine behov i form af fleksible pakkeløsninger. Uanset hvorvidt du har brug for Soundboks leje i én eller flere hverdage, en hel weekend eller en fuld uges tid, er vi leveringsdygtige med en tilpasset løsning.

Soundboks_3_på_Roskilde_festival_400x400

Lej Soundboks til Danmarks billigste priser

Er I på udkig efter en musikløsning til årets store fest, men har I ikke råd til hverken et live-band eller nyt lydudstyr? Bare rolig – hjælpen er nær. Lej Soundbox 3 til Danmarks billigste pris lige her på siden, og få timevis af kvalitetssikre lydoplevelser i verdensklasse.

Ved leje af Soundboks hos EVENTLAGERET er følgende altid inkluderet:

 • 1 x The New Soundboks
 • 1 x Genopladeligt Soundboks batteri
 • 1 x Oplader/strømforsyning

Læg mærke til at lejepriserne er for 3-4 dage.

Lej Soundboks
1 stk.

The_new_soundboks_3

Kun 800 kr. pr. stk.
(3-4 dages leje)

Lej Soundboks
2 stk. inkl. stativer

2_x_Soundboks_3_på_stativ_400x400

Kun 1.1oo kr.
(3-4 dages leje)

Tilbehør til Soundboks 250x250

Tilkøb ekstra udstyr til jeres Soundboks leje

Vi gør opmærksom på, at der ikke skal betales depositum ved leje af Soundboks hos os. I skal således udelukkende forholde dig til de priser, som du kan se ovenfor. Nemt, billigt og sikkert.

The New Soundboks – batteridrevet Bluetooth-højtaler med suveræn lydkvalitet

Soundboks er blandt de mest førende og anerkendte højtaler-brands på markedet, og de har efterhånden årelang erfaring med at levere avancerede og smartteknologiske Bluetooth-højtalere, der er ud over det sædvanlige. Og her er The New Soundboks (Soundbox 3) bestemt ingen undtagelse. Tværtimod!

Denne Soundboks garanterer jer suveræn lydkvalitet og ultraskarpe lydoplevelser på stribe, og den kraftige højtaler kan spille selv den største fest op – indendørs såvel som udendørs.

Soundboks er udviklet til festivalbrug, hvilket betyder, at den både er hårdfør, modstandsdygtig og slidstærk. Og med dens smarte, batteridrevne og transportable design kan I let tage den med jer overalt og bruge den i alle sammenhænge.

Soundboks nedefra 400x400

Med Soundboks som anlæg til festen får I blandt andet:

 • Trådløs afspilning af din yndlingsmusik via smart Bluetooth-teknologi
 • Op til 40 timers uafbrudt lydafspilning (uden behov for strøm) 
 • Lydtryk på 126 dB for optimal lydstyrke
 • Mulighed for tilslutning af mikrofon, instrumenter, DJ-mixer eller lignende udstyr
 • Trådløs parring med op til fire andre Soundboks 3
 • En praktisk og brugervenlig højtaler, der tåler alle slags vejrforhold.

Kort sagt: Lej Soundbox 3 hos EVENTLAGERET, og få kickstartet festlighederne på bedste vis – med kvalitetslyd i topklasse.

Hent selv eller få jeres Soundboks 3 leveret

Hos EVENTLAGERET går vi meget op i at levere den bedste kundeservice. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder jer levering direkte til jeres hjemmeadresse, såfremt I bor i København eller på resten af Sjælland. Vi leverer til jer for kun 995 kr., så I slet ikke skal tænke på noget – udover at få den bedst tænkelige fest.

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning til jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop jeres event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde alle jeres behov.

Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører leje af Soundboks, eller hvis I har nogle spørgsmål.

Kunne I tænke jer at leje en Soundboks til jeres næste arrangement? Så er I meget velkommen til at kontakte os. I har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(vi svarer altid inden for 24 timer, når vi har modtaget jeres forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af Soundboks 3


  Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

  Kombinér Jeres Soundboks leje med flot lys til dansegulvet

  Det bedste fra to verdener. Lej Soundboks 3 på en helt ny måde, når dansegulvet også bliver pyntet i flotte farver fra vores flotte diskolamper. Her er der garanti for at både I og jeres gæster får jer en god sving om!

  Vil I både leje Soundboks og diskolys til jeres kommende begivenhed? Så kontakt os og lad os sammen finde en god løsning – vi lover jer, at I ikke finder en bedre pris andre steder!

  Kontakt os

  ÅBNINGSTIDER

  Følg os