fbpx

EVENTLAGERET PÅ TWITCH!

DJ SEEGER LIVE PÅ TWITCH

Savner du i disse tider også en god fest med høj musik, live DJ og godt humør? Så er du kommet til det rette sted! Vi hos EVENTLAGERET har nemlig skiftet dansegulvet og baren foran pulten, ud med et godt kamera og en sprudlende livechat.

VI LIVESTReAMER FRA EVENTLAGERET, MED VORES BEDSTE DJ!

Vores DJ fra EVENTLAGERET elsker at kaste sprød og ørehængende musik ud til publikum. Derfor inviterer vi alle musikglade mennesker med til fest, når vi streamer live på Twitch!

Om I holder virtuel fredagsbar, hyggeaften med familien eller blot ønsker nogle lækre toner, mens I nyder et godt glas vin… SÅ ER VI KLAR!

Vi livestreamer hver fredag kl. 21:00

Sådan fungerer det:

Formatet er simpelt, I klikker blot på knappen ovenfor. Så kommer I direkte ind til vores kanal på Twitch. Her kan I både se videoer af vores tidligere livestreams, udvalgte klip fra festerne og selvfølgelig se vores livestreams direkte.

Det er 100% gratis at se med, og der er ingen begrænsninger for hvem der kan følge med. Hos EVENTLAGERET er der plads til alle!

Mens vores DJ smider BANGER efter BANGER ud til jer, er I meget velkommen til at deltage i vores festlige livechat. Her er både plads til musikønsker til vores DJ, sjove indslag, kærlige kommentarer og selvfølgelig en god gammeldags SKÅÅÅL…

Udover den hyggelige fest der altid foregår i chatten, så bliver der også tit afholdt sjove lege, som f.eks. musikquiz, afstemninger mm.

Det er også i live chatten I kan sætte jeres personlige præg på EVENTLAGERETs fremtidige fester. I er nemlig altid velkommen til at komme med forslag og gode ideer til, hvad I gerne vil have med på vores næste livestream.

For den bedste oplevelse, foreslår vi at I:

  • Downloader App’en Twitch og opretter jer som brugere

På den måde kan I være med i vores chatforum, hvor I f.eks. kan komme med sangønsker, kærlige kommentarer og udbringe en skål til vores DJ.

(Klik her for at downloade App’en Twitch)

  • Bliver en del af fælleskabet og følger EVENTLAGERETs kanal på Twitch

På den måde kan I let finde kanalen igen, næste gang I vil med til fest hos EVENTLAGERET.

(Bonus info) Hvis I klikker på klokken ved siden af ’follow-knappen’, som slår notifikationer til, får I en direkte besked næste gang EVENTLAGERET spiller op til fest.

  • Tilslutter livestreamen til en god højtaler eller et par gode høretelefoner

På den måde er der 100% dansegaranti når vores DJ skruer op for netop dit yndlingsnummer! Det er selvfølgelig også tilladt at tilslutte streamen til jeres TV – vores DJ har altid set bedst ud på storskærm.

Følg os

Kontakt os