EVENTLAGERET LIVESTREAMER FESTER SPILLER GOD MUSIK PÅ TWITCH!

DJ SEEGER LIVE PÅ TWITCH

Savner du i disse tider også en god fest med høj musik, live DJ og godt humør? Så er du kommet til det rette sted! Vi hos EVENTLAGERET har nemlig skiftet dansegulvet og baren foran pulten, ud med et godt kamera og en sprudlende livechat.

VI LIVESTReAMER FRA EVENTLAGERET, MED VORES BEDSTE DJ!

Vores DJ fra EVENTLAGERET elsker at kaste sprød og ørehængende musik ud til publikum. Derfor inviterer vi alle musikglade mennesker med til fest, når vi streamer live på Twitch!

Om I holder virtuel fredagsbar, hyggeaften med familien eller blot ønsker nogle lækre toner, mens I nyder et godt glas vin… SÅ ER VI KLAR!

Vi livestreamer hver fredag kl. 21:00

Sådan fungerer det:

Formatet er simpelt, I klikker blot på knappen ovenfor. Så kommer I direkte ind til vores kanal på Twitch. Her kan I både se videoer af vores tidligere livestreams, udvalgte klip fra festerne og selvfølgelig se vores livestreams direkte.

Det er 100% gratis at se med, og der er ingen begrænsninger for hvem der kan følge med. Hos EVENTLAGERET er der plads til alle!

Mens vores DJ smider BANGER efter BANGER ud til jer, er I meget velkommen til at deltage i vores festlige livechat. Her er både plads til musikønsker til vores DJ, sjove indslag, kærlige kommentarer og selvfølgelig en god gammeldags SKÅÅÅL…

Udover den hyggelige fest der altid foregår i chatten, så bliver der også tit afholdt sjove lege, som f.eks. musikquiz, afstemninger mm.

Det er også i live chatten I kan sætte jeres personlige præg på EVENTLAGERETs fremtidige fester. I er nemlig altid velkommen til at komme med forslag og gode ideer til, hvad I gerne vil have med på vores næste livestream.

For den bedste oplevelse, foreslår vi at I:

På den måde kan I være med i vores chatforum, hvor I f.eks. kan komme med sangønsker, kærlige kommentarer og udbringe en skål til vores DJ.

(Klik her for at downloade App’en Twitch)

På den måde kan I let finde kanalen igen, næste gang I vil med til fest hos EVENTLAGERET.

(Bonus info) Hvis I klikker på klokken ved siden af ’follow-knappen’, som slår notifikationer til, får I en direkte besked næste gang EVENTLAGERET spiller op til fest.

På den måde er der 100% dansegaranti når vores DJ skruer op for netop dit yndlingsnummer! Det er selvfølgelig også tilladt at tilslutte streamen til jeres TV – vores DJ har altid set bedst ud på storskærm.

GLÆD JER TIL EVENTLAGERETS LIVESTREAM FREDAG DEN 19. JUNI!

Musik Bingo med 00'ERNE i fokus!

Til denne fredagsfest, har vi gemt et lille es i ærmet til jer! Vi synes simpelthen I har taget så godt imod vores nye koncept, at vi gerne vil belønne jer med lidt ekstra sjov underholdning i denne uge.

Udover at jeres yndlings-DJ, DJ Seeger, spiller op til fest og dans som han plejer, vil vi i denne uge også spille vores helt egen form for MUSIK BINGO!

JA – I læste rigtigt! Vi skruer op for en god omgang MUSIK BINGO, og menuen står denne gang på fest og farver fra de gode 00’ere…

…Black Eyed Peas, Beyonce, Usher…

Jep, vi har alle de helt store med på pladen. Så find din baggy pants, print dine bingoplader ud og gør dig klar til endnu en fantastisk fest hos EVENTLAGERET!

VIL DU VÆRE MED TIL EN SUPER SJOV AFTEN, HVOR VI HUSKER TILBAGE PÅ 00'ERNE?

Billede af musik bingo plade

Klik på knappen herunder og modtag 2 gratis bingoplader til EVENTLAGERETs Musik Bingo

Reglerne er simple:

Alle deltagere modtager 2 gratis bingoplader, med hver 24 sange på. Vi foreslår, at I printer jeres bingoplader ud, så I lettere kan følge med.

Når spillet starter, vil DJ Seeger skiftevis spille hit efter hit. Her gælder det så, som i almindeligt bingo, om at få krydset alle jeres sange af først.

Har du en sang på din plade, som svarer til den sang vi spiller, må du altså sætte et kryds eller en cirkel ved denne sang. (Den samme sang kan godt være på begge dine bingoplader, husk derfor at holde øje med begge dine plader ved alle sange!)

Sangene bliver som minimum spillet i 45 sekunder, så der er masser af tid til at nå at gætte hvilken sang der bliver spillet. Skulle du alligevel misse navnet på et enkelt nummer, så skriver vi navnet på den sidste sang der blev spillet i chatten, hver gang en ny sang starter.

Vi starter med at finde den første der har krydset 1 hel vandret række af, derefter skal vi finde den første der har krydset 3 vandrette rækker på samme plade og til sidst gælder det om at være den første der får FULD PLADE! (På pladerne finder du vores logo på feltet i midten. Du skal derfor kun have krydset 4 sange af, for at opnå en fuld række på denne række)

Er du den første som opnår en af disse ting, så skal du hurtigst muligt skrive BINGO! I chatten. Er der flere som har bingo på samme tid, er det altså den som skriver i chatten først der løber med sejren.

Når vi har fundet den spiller som først har skrevet ’bingo’ i chatten, vil vi bede om det ID som står øverst til venstre, på jeres bingoplade, så vi kan verificere at der faktisk er bingo.

Efter spillet offentliggør vi selvfølgelig de 3 vindere på vores stream og på vores forskellige sociale medier! Og måske er der en lille præmie til hovedvinderen (FULD PLADE)…

Følg os

Kontakt os