Lej MEGA Shuffleboard

Vi Tilbyder Danmarks Billigste Priser På Udlejning Af Shuffleboards

De har prøvet os

Lej MEGA Shuffleboard hos EVENTLAGERET

3_personer_spiller_på_MEGA_shuffleboard_fra_EVENTLAGERET

Lej det super sjove spil, Shuffleboard, til jeres næste fest!

Hvis du leder efter en sjov og engagerende aktivitet til dit næste event, så er et MEGA Shuffleboard fra EVENTLAGERET et oplagt valg. Med en imponerende længde på 265 cm og en bredde på 58 cm tilbyder vores MEGA shuffleboard en spændende og udfordrende spiloplevelse, der med GARANTI vil få alle dine gæster til at deltage.

Så uanset om du planlægger en firmafest, en fødselsdagsfest eller en hyggelig weekend med vennerne, så er leje af et shuffleboard en fantastisk måde at tilføje noget ekstra sjov og konkurrence til din begivenhed.

At leje shuffleboard hos EVENTLAGERET er både enkelt og hurtigt. Du kan nemt kontakte os via kontaktformularen her på vores hjemmeside eller via telefon for at reservere shuffleboardet til din ønskede dato.

Hvorfor vælge shuffleboard udlejning?

Når du vælger shuffleboard udlejning fra EVENTLAGERET, får du en problemfri oplevelse fra start til slut. Du kan enten selv hente Shuffleboardet på vores lager i Taastrup, ellers kan vi sørge for, at shuffleboardet bliver leveret direkte til dig. Det betyder altså, at du kan slippe for besværet med transporten og kan koncentrere dig om at nyde dit event. Vores MEGA shuffleboard er af høj kvalitet og vedligeholdes løbende, så du er sikker på at få et spil, der fungerer 100% optimalt.

Der er mange grunde til at overveje shuffleboard udlejning til din næste fest eller event:

  • Sjov for alle: Shuffleboard er et spil, som alle kan være med til, uanset alder og erfaring.
  • Let at transportere: Med sine sammenklappelige ben er vores shuffleboard nemt at flytte og sætte op.
  • Fleksibel lejeperiode: Vælg mellem mandag-torsdag eller torsdag-mandag, så det passer perfekt til din begivenhed.
  • Perfekt til sociale arrangementer: Shuffleboard skaber en konkurrencepræget, men afslappet atmosfære, der giver mulighed for masser af sjov, konkurrence og samvær.
MEGA_shuffleboard_fra_EVENTLAGERET_inkl._illustrationer_med_dimensioner

Danmarks billigste priser på leje af Shuffleboard

Når du lejer et MEGA Shuffleboard, får du det til rådighed i hele 3-4 dage, så du har masser af tid til at nyde spillet fuldt ud.. Typisk har vi åbent mandage og torsdage – det betyder altså, at du kan afhente den ene dag og returnere den anden.

Følgende er altid inkluderet i lejeprisen:

  • 1 stk. MEGA Shuffleboard (L: 265 cm. x B: 58 cm.)
  • 8 stk. pucks/sten (4 stk. gule og 4 stk. røde)
  • 2 stk. foldbare ben (benene er fastmonteret på shuffleboardet)

OBS: Hvis shuffleboardet ikke afleveres rengjort, pålægges der et gebyr på 250 kr.

Specifikationer:
Mål: L: 265 cm. x B: 58 cm. x H: 18 cm. (sammenfoldet)
Mål: L: 265 cm. x B: 58 cm. x H: 82 cm. (udfoldet)
Vægt: ca. 27 kg.

MEGA_Shuffleboard_fra_EVENTLAGERET_uden_baggrund

Lejepris: 1.500 kr. for 3-4 dage

Hent selv eller få dit Shuffleboard leveret

Vi anbefaler, at du henter dit shuffleboard i en varevogn eller med en større trailer for at sikre sikker transport og undgå skader. Du kan selvfølgelig også tilkøbe levering og afhentning ved kantsten – så sørger vi for, at det hele bliver leveret og afhentet, helt uden besvær.

Ved afhentning foregår dette på vores lager i Taastrup. Adressen er Rugvænget 19B, 2630 Taastrup.

Sådan spiller du Shuffleboard

Person_spiller_på_MEGA_shuffleboard_fra_EVENTLAGERET

Har du brug for flere detaljer om shuffleboard reglerne på dansk, eller vil du vide, hvordan du får mest ud af dine point? Vi har alle de nødvendige oplysninger herunder, så du kan komme i gang med det samme.

Shuffleboard er et klassisk og socialt spil, hvor spillere skubber små pucks hen over en glat bordoverflade med målet om at placere dem i de pointgivende zoner. Spillet kræver både præcision og taktik, og det kan spilles af to personer (1v1) eller i hold f.eks. 2v2, 3v3 eller 4v4. Shuffleboard er perfekt til festlige begivenheder med venner, kollegaer eller familie.

I shuffleboard skiftes spillerne til at skubbe pucks mod pointzonerne i den modsatte ende af bordet. Hver spiller eller hold har fire pucks, og målet er at skubbe dem så langt som muligt, uden at de ryger ud over kanten. Når alle pucks er skubbet, tælles pointene, og den spiller / det hold, der når 21 points først, vinder.

I shuffleboard spiller man først til 21 points. Point bliver tildelt baseret på, hvor pucksene lander i forhold til pointmarkeringerne på bordet. Zonen tættest på midten giver 1 point, mens zonerne længere fremme giver 2, 3 og 4 point. Kun de pucks, der er helt inde i en zone tæller. Ligger din puck på stregen er den IKKE ovre i næste zone.

Vores kunder elsker os!

Den perfekte løsning tilpasset jeres event

Det er vigtigt for os hos EVENTLAGERET, at finde den bedste løsning til netop dit event. Vi lever og ånder for vores kunder og vil derfor altid bestræbe os på at opfylde dine behov, så du får en uforglemmelig dag.  Kontakt os endelig ved særlige ønsker som vedrører Shuffleboardet, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Kunne du tænke dig at leje et shuffleboard? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du har både mulighed for at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

(Vi prøver altid at svare inden for 24 timer, når vi har modtaget din forespørgsel).

Kontakt os og modtag et tilbud på leje af MEGA Shuffleboard i dag


    Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev

    Kombinér Shuffleboard og Stødbånd

    Det bedste fra to verdener. Prøv Shuffleboard på en helt ny måde, når alle deltagere får et stødbånd på arm eller ben og skal kæmpe ekstra hårdt for deres sejr. Her er der garanti for at både dommer og tilskuere får sig et godt grin!

    Vil du både leje stødbånd og shuffleboard til din kommende begivenhed? Så kontakt os og lad os sammen finde en god løsning – vi lover, at du ikke finder en bedre pris andre steder!

    Kontakt os

    ÅBNINGSTIDER

    Følg os