fbpx

Billede af ægtepar som danser

Står I og skal giftes inden for den nærmeste fremtid? Så vil vi fra EVENTLAGERET først og fremmest ønske jer et stort tillykke! 🙂 På denne side, kan I læse alt hvad I skal vide, når I gerne vil have en DJ til at spille til jeres bryllup.

En dag I aldrig glemmer

Et bryllup er så meget mere end bare et bryllup. Jeres bryllup er en af de vigtigste dage I jeres liv. Et bryllup er en fejring af kærligheden mellem to mennesker, et bryllup er en forening mellem to familier og sidst men ikke mindst er et bryllup en dag, som I aldrig glemmer.

Tænk over dette når I skal vælge en DJ til jeres Bryllup

Forskellen mellem en dygtig DJ og en dårlig DJ er, at en dygtig DJ kan læse sit dansegulv, og spille musik efter hvad han kan se de dansende gæste kan lide, hvor en dårlig DJ kun spiller det musik som han selv godt kan lide.

Hvorfor skal I vælge en DJ fra EVENTLAGERET til at stå for musikken til jeres Bryllup?

Der er mange gode grunde til at bestille en DJ til jeres bryllup. En DJ kan virkelig sætte gang i jeres bryllupsfest! Med en dygtig og erfaren DJ bag pulten til jeres bryllup, kan I være sikre på at jeres gæster kommer ud og fylder dansegulvet.

EVENTLAGERETs DJs har minimum 10 års erfaring og har derfor også spillet til rigtig mange bryllupper, store som små.

EKSEMPEL

EKSEMPEL

Her kan du se et eksempel, på en opstilling af lyd og lys, som vi har lavet til et bryllup. Til brylluppet, kom der omkring 60-70 gæster.

Denne opstilling, kan spille helt op til 250 personer op. Opstillingen fylder ikke mere end 3-4 meter i bredden og 1-2 meter i dybden. 

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi har herunder prøvet at samle og besvare nogle af de spørgsmål som vi, i forbindelse med bestilling af en DJ til bryllup, oftest bliver stillet.

Vores timepris for leje af en DJ samt lyd og lys til, at kunne spille op til 250 mennesker op, er på 1000 kr. pr. time. ekskl. transport (Vi kræver dog at du som minimum, betaler for 3 timer).

Hos EVENTLAGERET, vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt, når du booker en DJ. Vi vil derfor gerne, give dig lov til selv at kunne beregne din pris, når du lejer en DJ til dit Bryllup hos os. 

Du kan under disse spørgsmål, benytte vores prisberegner til at beregne din pris på en DJ til dit Bryllup.

Det kommer an på, hvor meget udstyr vores DJ skal have med. Vi kan både fylde lidt og vi kan fylde meget. Det kommer helt an på, hvad jeres ønske er.

Vores mindste “lyd og lys setup” fylder omkring 3-4 meter i bredden og 1,5-2 meter i dybden. Så det kan nemt stå meget diskret ovre i hjørnet.

Vores største “lyd og lys setup, kan sagtens fylde en stor scene eller lign. hvis det er det I ønsker, til jeres bryllup.

De fleste personer, som bestiller en DJ hos EVENTLAGERET til deres bryllup, vælger enten at vi spiller under hele aftenen eller at vi først kommer efter maden er spist.

Det mest populære valg, blandt vores bryllupskunder er, at vores DJ skal komme og spille under maden og omkring 8 timer frem her er det ofte denne tidsperiode som vi spiller i: 18:00-02:00

Endnu et populært valg hos vores bryllupskunder er, at vores DJ skal komme og spille efter maden og omkring 4 timer frem. Her er det oftest denne tidsperiode som bliver spillet i: 22:00-02:00

Når en af EVENTLAGERETs DJ’s spiller til jeres bryllup, er I altid velkommen til at ønske nogle sange, mens Dj’en spiller.

Hvis der er nogle specifikke sange som I gerne vil have skal spilles i løbet af dagen/aftenen, kan I også altid bare sende disse musikønsker på mail inden brylluppet, så vil vores DJ sørge for at de bliver spillet under brylluppet .

Hvis der er så meget gang i festen til jeres bryllup, at I simpelthen bare ikke er klar til at stoppe på det aftalte tidspunkt, vil I altid have mulighed for at forlænge spilletiden på selve aftenen. Dette skal dog aftales med DJ senest en time før det først aftalte sluttidspunkt.

Ekstra spilletid afregnes direkte med den DJ som spiller til jeres bryllup. Prisen på ekstra spilletid, som bliver aftalt på aftenen, er 1100 kroner pr. time.

I betaler senest for jeres DJ 7 dage før jeres bryllup skal afholdes. (i tilfælde af at spilletiden bliver forlænget på aftenen, vil dette blive afregnet med jeres DJ når “ekstra tiden” er slut).

Kontakt os i dag

Ved at læse denne side, er I forhåbentlig blevet lidt klogere på, hvad I skal huske at tænke på, når I skal bestille en DJ, til jeres bryllup.

Hvis I stadig sidder med nogle spørgsmål, som I ikke har fået besvaret, skal I være mere end velkommen til at kontakte os, ved enten at ringe til os eller sende en mail til os.

Hvis I gerne vil booke en DJ hos EVENTLAGERET til jeres bryllup, kan I nemt kontakte os, ved at udfylde vores kontaktformular herunder.


Jeg vil gerne tilmelde mig EVENTLAGERETs nyhedsbrev